Thursday, March 26, 2009

Tsujiki Fish Market, Tokyo Japan

Tuna Auction at Tsujiki Fish Market

Well hello there

Shrimp

In the summer of 2007, I read an article in Vanity Fair by Nick Tosches about the largest fish market in the world, Tsujiki in Tokyo. The market moves more than 2000 tons of fish every day, occupies over 2 million square feet, and employs nearly 60,000 people. When I finished the extensive piece, I added Tsujiki to the ever-growing list of exotic places I'd love to visit but probably won't get to for years to come. Little did I know, less than two years later, I'd be in Tokyo and up at 4:30 AM to tour Tsujiki.

Fish!

Serious Squid

No perfume, no flash photography, no getting in the way: these are the Tsujiki rules. The motorized carts driven by cigarette-smoking, heavy-lidded dudes stop for no one, certainly not gawking western tourists. One highlight was catching the end of the tuna auction, where bidders compete for the huge frozen tuna pictured above. Another was talking with the propriator of Hicho, a tuna stand in the market that's been around for 150 years. They sell only Yellowfin and Bluefin, primarily fresh. And finally, the morning was topped off by a 7 am sushi breakfast around the corner from the market.

Live eel shopping, Tsujiki Market


Itty Bitty Squids

9 comments:

Anne said...

WOW- congratulations on the trip, it looks amazing! Makes me want to plan my next trip asap.....I miss it so.....:(

Shayne said...

Sounds like an experience of a lifetime and just think there are millions of people right there that will never even see what you just did.

Some day I will get a chance to visit Japan.

Dan said...

fantastic pictures. especially dude with the eel...or whatever that is. maybe there will be our next teaching gig...

viagra online said...

Japan it's little expensive country, but many people say that if you know how to buy you can get excellent prices, it's nice to go where the products gets in, because they are cheaper.

Britton said...

Lots of thanks for info. to tell more, I really invite you to http://shark.luvlyhome.com as taht's a resource with extremely precious things to read.
4

istanbul izmir even eve nakliyat said...


ŞEHİRLERARASI TAŞIMACILIK'TA GÜVEN
Türkiye 'nin Dört Bir Yanına Parsiyel Ve Tam Ev Eşyası Taşımacılığı...

Anasayfa
Hakkımızda
Kurumsal
Evden Eve Nakliyat
Paketleme Hizmeti
Ziyaretçi Defteri
İletişim
Anasayfa
İstanbul Evden Eve Nakliyat



İnsanlar işleri, eğitimleri gibi birçok farklı faktör gereği taşınma gereksinimi duymaktadır. Bu durum günümüz yaşam koşullarına göre çok olağan ve sık yaşanan bir gereklilik halini almıştır. Tamda bu nokta da güvenilir, işini iyi yapan, çalışanlarının işini ciddiyet ve özenle yapan, taşınan kişiyi yormadan kolay ve çabucak evi, ofisi taşıyacak bir nakliyat firmasına ihtiyaç duyulmaktadır.

Sektörde uzun yıllar hizmet vermiş olan İstanbul Express Nakliyat edindiği tecrübelerle kendini geliştirerek, çok iyi, kaliteli ve garantili hizmetler sunmaya devam etmektedir. Her geçen gün çalışanlarını nakliyat alanında geliştirmek adına özel çalışan eğitimleri düzenleyerek kaliteli hizmet verme amacına katkıda bulunmaktadır. Nakliyat esnasında kullandığı malzemeleri teknolojinin de gelişmesine bağlı olarak güncellemektedir. Bu sayede müşterilerinin eşyalarını özen ve güvenle risksiz

parça eşya taşıma said...

Parça Eşya Taşımacılığı
Parça Eşya Taşımacılığı , müşteriler tarafından en çok talep edilmekte olan ve en fazla şikayetin alındığı konulardan biri olarak görünmektedir. Az miktarda olan eşyaların taşınmasında çoğu zaman nakliyat yapacak olan şitket tarafından fazla miktarda ücret talep edilmektedir. İstanbul Express Nakliyat olarak müşterilemizin talepleri doğrultusunda hareket etmekte ve en iyi hizmet kalitesini sunmayı amaç belirledik.

şehirler arası nakliyat said...

www.hasimoglunakliyat.com/
Eşyalarınız ekspertiz tarafından görülüp değerlendirilir, Şehirler arası nakliyat da ve şehiriçi taşımada sigortalı hizmet, ekspertizlerimiz taşınmada ne tür bir ...
Bu sayfayı pek çok kez ziyaret ettiniz.

ev taşıma hizmetleri izmir said...

Türkiye'de bir çok firma ev taşıma hizmeti veriyor, peki hem uygun fiyatlı hemde kaliteli hizmeti alabileceğiniz köklü nakliyat firmalarını nereden buluyorsunuz?